绿色安全网站
  • 文摘首页
  • 教学论文
  • 实用文档
  • 个人简历
  • 论文中心
  • 演讲范文
  • 英语学习
  • 党团社会
  • 职场技巧
  • 作文园地
  • 法律文书
  • 幼儿教育
  • 故事大王
  • 教育论文
  • 节日庆典
  • 高考频道
  • 专业词汇
  • 新闻热词
  • 日积月累
  • 特色词汇
  • 词海拾贝
  • 分类词汇
  • 马虎词汇
  • 英语语法
  • 词汇技巧
  • 语法技巧
  • 大学英语四级词汇训练1200题(1)

     

    大学英语四级词汇训练1200题

    Test 1

    1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

     A.exhibition B.exception C.except D.reception

    2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

     A.spare B.fast C.moderate D.moral

    3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

     A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned

    4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

     A.canal B.tunnel C.channel D.cable

    5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

     A. bean B.beam C.bake D.battery

    6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

     A. surround B.substance C.stretch D.substitute

    7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

     A. survived B.suspended C.suffered D.subfected

    8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

     A. novel B.spoil C.acceptable D.additional

    9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

     A. sorting B.joking C.counting D.comparing

    10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

     A. continue B.bay C.assistance D.graduate

    11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

     A. federal B.figure C.scientific D.service

    12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

     A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot

    13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

     A. policy B.plain C.permanent D.principal

    14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

     A. pretends B.assures C.affords D.melts

    15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

     A. owes B.spoils C.deserts D.neglects

    16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

     A. facilities B.hens C.votes D.artists

    17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

     A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent

    18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

     A. boundary B.string C.spot D.zone

    19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

     A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves

    20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

     A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored

    21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

     A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

    22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

     A. domestic B.strain C.purchase D.murder

    23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

     A. measure B.maintain C.shelter D.reply

    24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

     A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

    25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

     A. research B.rescue C.vessel D.vast

    26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

     A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

    27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

     A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

    28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

     A. guard B.accomplish C.roar D.endure

    29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

     A. favorite B.available C.convenient D.average

    30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

     A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

    31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

    A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained

    32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

     A. detective B.president C.manager D.director

    33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

     A. devote B.district C.interfere D.wander

    34.We can not _______ all the magazines together.

     A. route B.draw C.thread D.bind

    35.What he said in the meeting _______ everybody present.

     A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated

    36.Some lazy men would rather _______ than work.

     A. indicate B.declare C.solve D.starve

    37.This boy was _______ for what he had done in the class.

     A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed

    38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

     A. apply B.charm C.ignore D.forbid

    39.Carelessness made him fall in his job _______.

     A.interview B.intention C.stomach D.stocking

    40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

     A. decrease B.create C.define D.delight

    41.Students with _______ problems may apply for student loans.

     A. economic B.financial C.male D.economical

    42.Both sugar and salt can ______in water.

     A. desert B.absorb C.dissolve D.involve

    43.I have not heard anything from him since his _______.

     A. departure B.fault C.foundation D.acciptance

    44.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

     A. conduct B.stoop C.commit D.sweat

    45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

     A. connected B.sustained C.associated D.suspended

    46.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

     A. temper B.terror C.verse D.contain

    47.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

     A. continuous B.difficult C.convenient D.sufficient

    48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

     A. compass B.compress C.complse D.campus

    49.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

     A. ruin B.restrain C.import D.impose

    50.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

     A. hesitate B.despair C.urge D.request

    答案:
    1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.A 9.B 10.D 11.A 12.B 13.C 14.A 15.D 16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A 31.A 32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C 41.B 42.C 43.A 44.C 45.D 46.A 47.C 48.A 49.B 50.A

     

    相关文章
    热门文章
    [设为首页]  [加入收藏]                   RSS
    热门专业词汇
    最新专业词汇
    热门范文
    党团范文
    简历范文
    法律范文
    热门作文
    幼儿教育